Proteriani

Mai multe motive de ce de multe ori ții

Mai multe motive de ce de multe ori ții

Ca doar vine toamna, o viróza înlocuiește un alt, nu poți scăpa de inflamație a mucoasei nazale și tuse, dar încă mai simt sub un câine? Probabil, rezistenta ničíte complet în zadar, și acest lucru ar fi suficient, din viața de ștergere de mai multe lucruri. Știați că?

Viața în condiții de stres

Viața în condiții de stres– Ai auzit din toate părțile, dar, de asemenea, poate fi suficient pentru a înțelege cât de puternic efectul pe care îl are în viața ta și, apropo, de la dvs. de imunitate. Locuiți în mâini o relație, aveți o sarcină foarte dificilă, sau de a aplica, de permanente conflicte în jurul vostru? Poate tocmai acesta este și motivul tale infinite de boli și probleme de sănătate legate de.

O serie de cercetări au confirmat faptul că un sistem imunitar slăbit și stresul sunt strâns legate între ele. Autorii studiului din 2012, de exemplu, susține că în cazul în care organismul nu reușește, stres, activează puterea lor și gata de luptă (de exemplu, infecție), dar de lungă durată de stres are un efect opus. Activitate constantă a sistemului imunitar, care-l face continuu stres, treptat, conduce la o diminuare semnificativă.

În plus, experții subliniază că, chiar și un hormon de stres numit cortizol, care în momente de stres se spală, activitatea sistemului imunitar, ameliorează iritația și intensifică procesele inflamatorii din organism. Așa că, dacă vă decideți probleme financiare sau nesatisfăcătoare relațiile pe care le aveți în sezonul de gripa este mult mai probabil să suferiți.

Fondului în anul 1998, în mod clar, a confirmat că mai mult stres poate să apară, cu atât mai probabil că veți dezvolta gripa sau raceala în caz de expunere relevante viruși.

Deja de o lună de stres, gripa, riscul se dublează.

Deja de o lună de stres, gripa, riscul se dubleazăCu znečištěným mediu și smogem sine aproape că nu faci, dar dacă aveți posibilitatea de a merge în sezonul de gripă în natură, fă-o. Experții au descoperit de fapt că aerul poluat fluxul de gripă și răceală rău și mai rău și, fără exagerare, vă veți simți de două ori mai rău decât cei care stůňou într-un mediu sănătos. Ar fi putut într-adevăr sprijină procesele inflamatorii din organism și afectează cursul bolii.

Când celulele sistemului imunitar pentru a lupta cu znečištěným aerului, produc citokine, substanțe chimice care cauzează inflamație, care, la rândul său, duce la producerea de hlenů sau umflarea mucoaselor.

Dar cel mai poluat aer “semnează” în sine pe copiii lor. Un studiu din 2009 arată că copiii în vârstă de până la doi ani, care sunt expuse la aer poluat și znečištěnému de aer, suferă mult mai mult, inflamația căilor respiratorii și astm.

Dacă am adăuga un pic de lumină și krátící de zile de la ohavným prognoze, probabil, din ea iese neovladatelná gust de ciocolată și alte dulciuri. Una dintre ipoteze spune că acest lucru se datorează faptului că ne prapředci tu iarna, legate de foame, și dacă au avut posibilitatea de a face singuri rezervele de grăsime pentru a crește șansa de supraviețuire.

Alți experți, cu toate acestea, susțin că nu este vorba doar de cavernelor rudiment, dar vina mea este raportat la nivelul de hormonul melatonină, care în perioada de iarnă, crește în mod semnificativ (este vorba de comunicare cu ubývajícím lumină) și, printre altele, afectează, de asemenea, pofta de mancare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *