Proteriani

Aceste lucruri afectează sistemul imunitar

Aceste lucruri afectează sistemul imunitar

Dacă, cu toate acestea, noastră de iarnă nebunia de dulciuri, cauzate de toate, rămâne faptul că zahărul afectează sistemul imunitar în mod direct, de lichidare, de impact. Deja o sută de grame de zahăr (care este egal cu un litru de cola), numai pentru a-și capacitatea noastră de celule albe din sânge pentru a lupta cu un infractor s-a redus de la patruzeci la sută. Acest efect începe deja după o jumătate de oră după administrare și durează aproximativ cinci ore.

Faci mirroring este că nimeni nu are nevoie de, și trăiești mai mult sau mai un stil de viata?

Apoi, în legătură cu faptul că fiecare viróza, care, în prezent, vor zbura în jurul valorii de, aveți, după un timp, să se abțină, și va fi nevoie de a face compania. Deși vă este, proFaci mirroring este că nimeni nu are nevoie de, și trăiești mai mult sau mai un stil de viatababil, niciodată nu a crezut de cei dragi și prietenii ridica, în afară de starea de spirit și activitatea sistemului imunitar.

Potrivit experților, dumneavoastră are o viață socială activă și o mulțime de prieteni pe sistemul imunitar același efect ca în cazul în care toată viața a evitat de țigări. În timpul cercetărilor, care au efectuat în 2009, a arătat că oamenii care au o mulțime de prieteni, sunt împotriva virușilor sunt mai durabile, iar sistemul lor imunitar cu ei să facă față mai bine. http://proteriani.info/

Acest lucru este confirmat de oamenii de stiinta de cercetare de la Universitatea Carnegie Mellon, care a cercetat probele de salivă studenți vaccinate împotriva gripei. S-a dovedit că acei studenți, care au o mulțime de prieteni și de a trăi activă în viața publică, să reacționeze la virusurile gripale mult mai bine decât lor izolat și singur colegii.

Este vorba anume de recomandări, care sunt cel mai bine vorbesc despre ceea ce se întâmplă în practică, dar și încercați în sezonul de gripa dormi mai mult. Fără de o lungime corespunzătoare și calitatea somnului nedáváte sistemul imunitar șansa de a zregeneroval și a funcționat așa cum trebuie.

Cine este cel mai mare va fi boli?

Cine este cel mai mare va fi boliCercetările din acest an au arătat că oamenii care se luptă cu insomnie, au mult mai multe șanse ca sunt bolnavi de gripa sau raceala. Dacă dormi pe termen lung, în mai puțin de șapte ore (potrivit datelor statistice dorm mai puțin de șase ore, aproximativ o treime din adulți), aveți čtyřiapůlkrát mai probabil, că te bate unele dintre aceste boli virale. Ar trebui, totuși, să ne amintim că este important nu numai numărul de ore pe care le petrece în pat, dar și la calitatea somnului.

Atunci când sunteți în jurul valorii de a vedea pe stradă sau în transportul public, veți găsi că sezonul viróz ocupă cea mai mare parte a anului: în toamnă plískanicích, în timpul iernii, dar, de asemenea, în primăvară, atunci când organismul este epuizat de lipsa de soare, a slabit foarte mult. Vă sfătuim, ca poate consolida imunitatea, pentru a în utilizarea bacilů rezista.

Oamenii de stiinta nu sunt sută la sută sigur că mecanismul de somn anume pentru a-imunitatea contribuie la test. Dar studiile arată că, dacă ești bun, convenabil, aceasta este pentru organism, complet cuvintele.

Un adult ar trebui să în noapte să doarmă între șapte și nouă ore.

Mișcarea regulată de fapt zoceluje organismul și ajută-l proteja de infectii. Pur și simplu de a practica doar un pic de tren nevoie de treizeci de minute, de conducere rapid pe fiecare zi (sau, cel puțin, de trei ori pe săptămână). În plus, veți fi mai bine protejate împotriva infecțiilor, pentru că scoate în evidență celulele albe din sânge, va fi, de asemenea, ajuta să dormi mai bine, și în organism ați petrecut mai multe substanțe navozujících un sentiment de bună-stare – endorfinele.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *